Derde Koffie proeverij, was op 16 januari 2021, 

dit keer samen met The Golden Stork, Coffee Club uit Den Haag


Vorig jaar organiseerden Lonneke en Monica al 2 keer een bijzondere koffie proeverij. We wilden meer vertellen over (H)éérlijk Koffie; onze sociale onderneming, geboren tijdens onze reis door Kenia. Vanwege de beperkte mogelijkheden om dit live te doen stapten we over op Zoom. Een paar dagen voor het event ontving iedereen 3 samples Keniaanse bonen. Tijdens de virtuele proeverij kon iedereen die samen met ons, in ieders eigen koffiemachine zetten. Een proeverij over Zoom bood ook mogelijkheden! Meer vrienden konden deelnemen, er was een expert aanwezig om de eerste beginselen van het proeven bij te brengen en zelfs direct live contact met onze koffieman in Kenia, Ritesh, was mogelijk. 16 Januari 2021  deden we dit samen met Marcel en Dennis van The Golden Stork, Café en Coffee Club.  Het was een succes. In 13 huiskamers, overal in het land, werd meegeluisterd en de 3 soorten koffie geproefd. Dit keer was het live contact met de brander in Kenia zo mooi getimed dat we een kijkje konden nemen in de branderij in vol bedrijf. We zagen het branden, afkoelen en verpakken van de bonen en deelnemers konden alle vragen stellen die ze hadden.  Een unieke kans om te zien waar de koffie die je drinkt vandaan komt.  


Wil je meer weten over The Golden Stork Coffee Club?  www.tgscoffeeclub.nl/#home

Wil je ook deze (H)éérlijke Koffie proeven en het verhaal horen? Je kan je nu al aanmelden voor onze eerst volgende proeverij.

Stuur ons een e-mail op info@heerlijkkoffie.com of bel 0651031052

Vierde Koffie proeverij, was op 28 mei 2021. 

Een bedrijfsevent voor het Afrika team van FMO in Den Haag


Eerder organiseerden Lonneke en Monica al 3 keer een bijzondere koffie proeverij.  Een paar dagen voor het event ontving iedereen 3 samples Keniaanse bonen. Tijdens de virtuele proeverij kon iedereen die samen met ons, in ieders eigen koffiemachine zetten. Een proeverij over Zoom biedt ook mogelijkheden! Meer collega's kunnen deelnemen, er kan een koffie-expert aanwezig zijn om de eerste beginselen van het proeven bij te brengen en zelfs direct live contact met onze koffieman in Kenia, Ritesh, is mogelijk. Op 28 mei deden we dit in het kader van een bedrijfsevent voor het Afrika team van FMO. In meer dan 25 huiskamers, overal in het land, werd meegeluisterd en de 3 soorten koffie geproefd. Ook nu weer konden we een kijkje nemen in de branderij in Nairobi in vol bedrijf. We kregen instructies over het proeven en zagen het branden, afkoelen en verpakken van de bonen. De deelnemers konden alle vragen stellen die ze hadden en kregen naderhand een pak koffie toegezonden naar eigen voorkeur.  Een unieke kans om te zien waar de koffie die je drinkt vandaan komt en een mooie manier om een bedrijfsevent te organiseren. 

Wil je ook deze (H)éérlijke Koffie proeven en het verhaal horen? Je kan je nu al aanmelden voor onze eerst volgende proeverij.
Stuur ons een e-mail op info@heerlijkkoffie.com of bel 0651031052